Scroll

Crystal Palace HotelCrystal Palace Hotel

Săli de conferinte

Hotelul Crystal Palace dispune de un centru de evenimente si conferinte avand in componenta 2 sali cu o capacitate de pana la 60 de persoane. In vederea sustinerii evenimentelor business in conditii perfecte, cele 2 sali dispun de echipamente profesionale la cele mai inalte standarde achizitionate in 2018.

Ambele săli de întâlnire au lumină naturală, sistem de aer condiționat controlat individual, acces wireless și prin cablu, echipamente video, servicii flexibile menite să transforme evenimentul într-o poveste de succes.

Evenimente speciale

Organizarea unui eveniment special precum nunta sau botezul reprezinta una dintre cele mai mari provocari pe care o familie o are la inceput de drum. Gasirea locatiei perfecte precum si echipa care va acorda tot suportul in acel moment sunt cheile unui eveniment spectaculos, memorabil si de succes.

Într-un mediu intim si elegant, puteţi sărbători împreună cu prietenii şi familia cele mai frumoase si importante momente din viata dumneavoastra.

Crystal Palace Hotel este locul potrivit pentru a incepe un drum nou in viata. Resaurantul Choral este locatia intima perfecta pentru evenimente speciale. Recenta renovare a hotelului finalizata in martie 2018 a adus un design fresh si modern intregului hotel, iar mobilierul clasic al restaurantului ofera o atmosfera eleganta, spatiul fiind decorat de arhitecti astfel incat sa creeze un decor perfect indifierent ca organizati o nunta, un botez, o zi de nastere sau chiar un baby shower.

Tenacitatea si dedicatia echipei de vanzari acompaniata de atentia echipei de banketing va garanteaza reusita unui eveniment special si crearea unei experiente memorabile atat pentru dumneavoastra, cat si pentru invitati.

Nuntile, botezurile si aniversarile dumneavoastra se vor transforma in momente de neuitat, iar noua ne va face o deosebita placere sa va fim alaturi cu ocazia acestor evenimente speciale, punandu-va la dispozitie:

  • Persoana dedicata organizarii evenimentului
  • variatie de preparate speciale
  • elegante aranjamente de sala
  • aranjamente florale
  • sistem audio si Disk Jockey, jocuri de lumini

Formularul de solicitare a ofertei

*

*

*

*

*

VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant
GuestCentric - Hotel website & booking technology

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și pentru a vă oferi cele mai bune servicii posibile. Continuând să navigați pe site-ul pe care îl consimțiți pentru utilizarea lor.

Vezi mai mult
Ok